FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returretPå lager
Item no.:84411

PUSLETASKE/RYGSÆK,  BLUSH

DKK 399,95
Beskrivelse
Hvor skal man gøre af bleerne, sutteflasken, hagesmækken og skiftetøjet, når man skal ud ad døren? Pusletasken er næsten uundværlig, når man er på farten, skal besøge bedsteforældrene eller skal på weekendtur.
Der er plads til det hele i pusletasken fra byASTRUP®, og da den er designet som en rygsæk, er den tilmed praktisk at svinge på ryggen og transportere.
Rygsækken kan foldes ud og bruges som pusleunderlag. Den har indvendige lommer til bleer, skiftetøj og diverse pusleartikler. Én af lommerne indeholder 5 ”vådservietter”, så dukken kan få vasket måsen, inden den nye ble kommes på dukken. Brug den medfølgende byASTRUP® ble eller en af dine egne.
byASTRUP® pusletasken er designet i elegant stil og syet i lækkert fløj. Den matcher dukkelifte og dukkeslynger i samme serie.
Pusletasken er ideel til dukke-rollelegen, hvor barnet blandt andet træner omsorg og empati.

Vores legetøj er lavet specielt til læring og underholdning.
Alt vores legetøj overholder europæiske regler for legetøjssikkerhed og bærer CE mærket.
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798844110
Certifikater
0-3 ÅR:IKKE EGNET 0-3 ÅRUKCA:JA

Manualer

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.