FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returretHistorien bag by ASTRUP®

Ideen til by ASTRUP® brandet opstod som følge af et behov for at bearbejde den store sorg over at miste vores yngste datter Marie, og samtidig videreføre dén omsorg for andre mennesker og sans for kreativitet, som hun stod for. Derfor etablerede jeg, Anette Astrup Pedersen, i 2018 by ASTRUP® brandet.

Den 12. april 1996 var en fantastisk og uforglemmelig dag – vi blev forældre til vores 4. ønskebarn Marie – en lillesøster til vores 3 ældre børn Mette, Morten og Mads.
Marie var som barn selvudnævnt ”legetøjstester” i vores legetøjsvirksomhed. Hun var en lillesøster med gang i. Senere tog hun også del i den kreative produktudvikling i virksomheden, hvilket også indebar rejser til Kina. Hun fik smag for andre himmelstrøg, og som 17-årig rejste hun ud på eventyr – en måneds sprogrejse til Beijing. Netop som Marie var hjemvendt fra eventyret i Beijing, ramte en stor krise familien – Marie blev, i august 2013, diagnosticeret med akut leukæmi.
Herefter fulgte 2 års mareridt med kemobehandlinger samt en hård knoglemarvstransplantation, og 7 måneder uafbrudt på intensivafdelingen på Rigshospitalet fulgte. Men lysten til eventyr og kreativitet levede stadig i Marie - dog skulle det nu udleves fra en hospitalsstue.

(Billedet til højre er fra hendes sprogrejse til Beijing)

Marie elskede sommerfugle, og stuen blev blandt andet dekoreret med de flotteste sommerfugle, som Marie selv foldede. Mange af sommerfuglene gav Marie, i kærlighed, til sygeplejersker og familiemedlemmer, og disse foldede sommerfugle har i dag derfor en stor betydning for vores familie.
Men så i august 2015 kom den mest forfærdelige dag - Marie skulle ud på sin sidste rejse! Marie døde 19 år gammel, efter 2 års sygdom.
Nogle skriver en bog om deres sorg – men jeg har skabt et nyt brand. Et brand, som netop repræsenterer de tanker og værdier, som Marie stod for:
Omsorg for andre, kærlighed til livet og kreativitet med dybe skandinaviske rødder. På denne måde er vi 2, som står bag brandet – Marie og jeg.

Det bærende grafiske element i byASTRUP logoet er Maries sommerfugl, og i A'et i by ASTRUP, dannes der et M for Marie.


Let's fly like a butterfly
In loving memory
Anette Astrup
Donationer

Donationer

-Børnecancerfonden
Vi håber på, at vores ønske om en verden uden kræft, en dag vil gå i opfyldelse.
Derfor donerer by ASTRUP® (ASTRUP Group A/S) hver måned EUR 1.000 til Børnecancerfonden.

-andre donationer
Vi donerer legetøj til forskellige lokale firmaer, der uddeler julehjælp mm. ligesom lokale daginstitutioner og dagtilbud til børn, får del i disse produkter.
Ligeledes sendte vi kort efter invasionen af Ukraine en masse legetøj afsted til flygtede ukrainske børn i håb om, at det kan fjerne tankerne om krig og flugt et øjeblik.