FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returretPå lager
Item no.:84369

SADEL TIL KÆPHEST

DKK 199,95
Beskrivelse
Tag rollelegen til næste niveau med vores innovative kæphestesadel med stigbøjler fra byASTRUP®! Denne unikke kæphestesadel er skabt for at give dit kæphesteeventyr en autentisk og sjov følelse. Monteringen på kæphestens pind er en leg – hurtig og problemfri. Og så styrker det dit barns finmotorik.

Vores kæphestesadel er skabt af holdbare materialer, der er specifikt udviklet til at modstå selv de mest livlige rollelege og spændende eventyr. Vi er dedikerede til at levere produkter af førsteklasses kvalitet, der ikke blot skaber glæde og underholdning, men også varer i lang tid.

Lad din kæphest skinne endnu mere ved at udstyre den med vores kompatible tilbehør, såsom vores smukke Sadelunderlag og Hut, begge også fra byASTRUP.
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798843694
Materialer
POLYURETHANE (PU)
Certifikater
CE-MÆRKNING:YES / JADER GRÜNE PUNKT:JAUKCA:JA

Manualer

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.