FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returretIkke på lager
Item no.:84368

STRIGLETASKE, FLØJL, GRØN

DKK 199,95
Beskrivelse
Dyk ned i den fortryllende verden af kæpheste med vores seneste kæphestetilbehør - Den flotte Grønne Fløjl Strigletaske fra byASTRUP®. Ved at lege med vores strigletaske lærer børnene tidligt om ansvar og organisering. De lærer at holde styr på deres kæphesteudstyr og plejeartikler, hvilket er en vigtig livsfærdighed.

Her kan du opbevare strigler og tilbehør til din bedste ven og den nordiske grønne farve og det bløde fløjlsmateriale gør byASTRUP Strigletasken til en uundværlig tilføjelse til enhver passioneret kæphesteentusiasts kollektion. Men det handler ikke bare om det visuelle aspekt; denne taske er også praktisk og funktionel og hjælper med at holde rollelegen i gang med organiseret opbevaring af strigler og tilbehør.

Fordyb dig i rollelegen med din bedste ven med byASTRUP's Grønne Fløjl Strigletaske og husk at tasken også kommer i tre andre nordiske farver og designs.
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798843687
Materialer
POLYESTER
Certifikater
CE-MÆRKNING:YES / JADER GRÜNE PUNKT:JAUKCA:JA

Manualer

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.