FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returretPå lager
Item no.:84367

STRIGLETASKE, FLØJL, ROSA

DKK 199,95
Beskrivelse
Hold fast i fantasien og brug den nye byASTRUP® Strigletaske i Rosa Fløjl til at holde godbidderene til din kæphest organiseret! Lad dit barn træde ind i en verden af kreativ leg, hvor de kan forestille sig at pleje deres elskede kæphest. Med strigletasken som et centralt redskab kan de iscenesætte rollelege, hvor de fodrer og plejer deres fantasien i en virkelighedstro leg.

Strigletasken er ikke kun et smukt syn, den er også praktisk og funktionel. Den har en rummelig design med et stort hovedrum, der nemt kan rumme kæphestens strigler, børster og andre nødvendige plejeartikler. Derudover har den fire mindre lommer, der giver dig mulighed for at organisere og opbevare mindre tilbehør som elastikker og hårbørster.

Med to solide håndtag er transporten af denne taske en ren leg. Du kan nemt bære den med dig, uanset om du skal på kæphesteudflugt, til stalden eller til et kæphesteshow. Tasken er let og praktisk at håndtere, så du kan have alt, hvad du behøver til din kæphest lige ved hånden. Det perfekte legetøj til enhver lille (eller stor!) kæphesteejer!

Alle strigletasker fra byASTRUP® er i lækker, blød kvalitet og fås i 4 forskellige farver og designs
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798843670
Materialer
POLYESTER
Certifikater
CE-MÆRKNING:YES / JADER GRÜNE PUNKT:JAUKCA:JA

Manualer

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.