FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returretPå lager
Item no.:84366

STRIGLETASKE, LILLA

DKK 199,95
Beskrivelse
ByASTRUP® præsenterer den nyeste tilføjelse til vores populære kæphesteunivers - Den eksklusive Strigletaske i skinnende Lilla Glimmer. Designet til små kæphesteejere, der ønsker stilfuld opbevaring af strigler og tilbehør. Den nye strigletaske gør det let at holde styr på tilbehøret og giver dine børn en endnu mere spændende tid med deres kæpheste.

Tasken har et stort hovedrum til strigler, børster og plejeartikler, samt fire mindre lommer til elastikker og børster. Solide håndtag gør transporten let, uanset om du er på kæphesteudflugt, i stalden eller til en kæphestekonkurrence.

Dyk ind i rollelegen med din elskede firbenede ven ved hjælp af byASTRUP's Strigletaske i Lilla Glimmer, og husk at tasken også er tilgængelig i tre andre nordiske farver og designs.
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798843663
Materialer
POLYESTER
Certifikater
CE-MÆRKNING:YES / JADER GRÜNE PUNKT:JAUKCA:JA

Manualer

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.