FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returretPå lager
Item no.:84365

STRIGLETASKE, PINK

DKK 199,95
Beskrivelse
ByASTRUP® byder velkommen til den seneste tilføjelse til vores populære kæphesteunivers - Den eksklusive Pink Strigletaske i skinnende glimmer. Denne taske er skabt til kæphesteejere, der ønsker stilfuld opbevaring af strigler og tilbehør. Med sin fortryllende pink farve og skinnende glimmer bliver rollelegen pludselig endnu mere eventyrlig!

Tasken er rummelig med et stort hovedrum til strigler, børster og plejeartikler samt fire mindre lommer til elastikker og børster. De solide håndtag gør transporten let, uanset om du er på kæphesteudflugt, i stalden eller ved et kæphesteshow.

Fordyb dig i rollelegen med din bedste ven med byASTRUP's Pink Strigletaske og husk at tasken også kommer i tre andre nordiske farver og designs.
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798843656
Materialer
POLYESTER
Certifikater
CE-MÆRKNING:YES / JADER GRÜNE PUNKT:JAUKCA:JA

Manualer

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.