FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returretPå lager
Item no.:84345

ROSET TIL KÆPHEST

DKK 79,95
Beskrivelse
Tilføj elegance og farve til dine kæphestestævner med vores byASTRUP® kæphesteroset. Vores roset i tre farver, med rød yderst, midterst hvid og inderst blå, er en fest af farver og harmoni. Lad din kæphest stråle med stil, mens den gennemfører dressurprogrammet eller springbanen, og stå til sidst som vinder, modtagende denne flotte roset fra byASTRUP®. Rosetten er designet med en enkel fastgørelse i hovedtøjet på din kæphest.
ByASTRUP® prioriterer sjov og leg i hverdagen. Vores kæphesteroset er skabt med omhu, der afspejler vores engagement i at levere produkter af høj kvalitet, perfekt tilpasset dit kæphesteunivers. byASTRUP® kæphesteroset – et enkelt tilbehør, der taler til fantasien og spreder glæde i hvert eventyr. Giv din kæphest et strejf af eksklusiv farvepragt og lad den være stjernen til et hvert kæphestestævne.
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798843458
Certifikater
CE-MÆRKNING:YES / JA0-3 ÅR:IKKE EGNET 0-3 ÅR

Manualer

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.