FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returretPå lager
Item no.:84374

ENHJØRNINGHORN OG GRIME, PINK

DKK 129,95
Beskrivelse
Dyk ned i en verden af magi og fantasi med vores nye produkt: Enhjørningshorn og Grime i pink glitter – den ultimative tilføjelse til vores elskede kæphesteunivers!

Vi ved, hvor vigtig fantasi er for børns udvikling. Det er en kilde til kreativitet, problemløsning og selvudtryk. Med vores Enhjørningshorn og Grime i pink glitter opmuntrer vi til netop dette. Enhjørninger har altid haft en særlig plads i børns hjerter, og med dette tilbehør kan de nu bringe deres kæphesteleg til nye højder af eventyr og magi!

Med øje for finmotorikken: Fastgørelsen af enhjørningshornet og grimen udfordrer og styrker børnenes finmotoriske færdigheder, samtidig med at det åbner døren til utallige muligheder for rolleleg.

Giv dit barn en gave, der både underholder og udfordrer deres fantasi. Skab magiske stunder, hvor de kan udforske den utrolige verden, de skaber i deres sind. Med vores Enhjørningshorn og Grime i pink glitter giver du dem nøglen til en verden af sjov, læring og utallige eventyr – hvor enhjørninger og fantasien hersker suverænt.
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798843748
Materialer
POLYESTER
Certifikater
CE-MÆRKNING:YES / JAUKCA:JA

Manualer

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.