FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returret



På lager
Item no.:84346

OL KÆPHEST, OL-GA

DKK 899,95
Beskrivelse
Vi præsenterer stolt OL-GA, den hvide kæphest, der tilfører et strejf af elegance og stil til dine legende stunder. Med hovedtøj i sort, smukt dekoreret med samlinger og bid i et luksuriøst guldlook, står denne kæphest klar til at skabe magi.
Ud over det iøjnefaldende hovedtøj kommer OL-GA med et smukt sadelunderlag i guldfarve, der tilføjer en magisk dimension til dine kæphestekonkurrencer. Den aftagelige hale, let at skrue på, giver dig mulighed for at tilpasse OL-GA's udseende, mens rygsækken gør det nemt at tage din trofaste kæphest med på eventyr.
For at fuldende oplevelsen med OL-GA følger en storslået roset med i farverne blå, gul, sort, grøn og rød – symboliserende sejr og mangfoldighed. De to bånd på rosetten er elegant i hvid, hvilket tilføjer en kontrastfuld detalje. OL-GA er designet til at være klar til enhver form for "legende konkurrence".
Få mest muligt ud af dine kæphesteeventyr med OL-GA, og lad legen begynde. Måske du selv skal lave ”Olympiske Lege”  med kæphest, samtidig med at de rigtige Olympiske Lege afholdes i Frankrig i 2024.
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798843465
Certifikater
CE-MÆRKNING:YES / JA0-3 ÅR:IKKE EGNET 0-3 ÅRUKCA:JA

Manualer

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.